Vintersols anläggning på sydspetsen av ön Teneriffa erbjuder härligt sommarklimat året runt och med sammanhållen intensiv fysioterapeutledd rehabilitering, kan underverk skapas med muskler som inte längre fungerar som de ska.

Rehabilitering med värme

Vintersol erbjuder personer med reumatiska och neurologiska skador/sjukdomar rehabilitering.

Så funkar klimatrehabilitering på Vintersol

Här är en kort videoproduktion från NeuroMedia som berättar om hur klimatrehabilitering fungerar på Vintersols anläggning på Teneriffa

Målet med klimatrehabilitering är att personen ska känna välbefinnande och bli så aktiv och självständig som möjligt inom familjeliv, arbete och fritid.

Ett rehabiliteringsprogram på Vintersol omfattar tre eller fyra veckor och syftar till att förbättra personens fysiska, psykiska och sociala förmåga.

Vintersol erbjuder specifika rehabiliteringsprogram för patienter med funktionsnedsättningar efter sjukdomar och skador. Programmen anpassas till patienternas individuella behov och förutsättningar.

Innehållsansvarig: Håkan Sjunnesson

Gå med i Neuro

För bara 30 kronor i månaden får du tillgång till råd, stöd och nätverk.

Jag vill gå med idag!

Stöd oss

Din gåva gör att vi kan fortsätta kämpa för ett samhälle där alla har samma möjligheter och rättigheter.

Ge en gåva idag!

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet