Ge en gåva och få ett kit med pärlor till ditt Neuroarmband

Inför jul ger vi något tillbaka: ett kit med pärlor så att du kan pärla ditt eget Neuroarmband. Perfekt för dig som vill uppmärksamma någon med diagnos, visa stolthet eller bidra till att öka kännedomen om neurologiska diagnoser.

En halv miljon svenskar lever med neruologisk diagnos som exempelvis stroke, MS, Parkinson och polyneuropati. Diagnoserna går inte att förebygga och det går inte att förutspå vem som står näst på tur. Bara under december månad kommer tusentals människor att drabbas. Varje dag, året om, kämpar vi för att alla som drabbas av en neurologisk diagnos ska få råd, stöd och information. Det kan vi göra tack vare generösa gåvor från privatpersoner och företag.

Inför jul vill vi ge något tillbaka till dig som stöttar oss.
Du som ger en gåva om minst 100 kronor via vår gåvosida får en smyckespåse med pärlor och tråd att själv sätta ihop till ett armband. Det finns två färger att välja mellan, rött eller blått. Budskapet är samma: Stolt med Neuro.

"Stolt med Neuro" står för att livet inte är kört bara för att man har en neurologisk diagnos. Vi är många som drabbas och vi ska fortsätta vara stolta över vilka vi är. 

Så gör du för att få ett kit med pärlor:

  • Du som ger en gåva på minst 100 kronor via vår gåvosida får ett kit med pärlor skickat hem till dig med post. Du kan självfallet ge mer än 100 kronor, hela din gåva går till Neuros verksamhet. 
  • På gåvosidan kan du välja om du vill ha ett rött eller ett blått armband. Vill du ha armband av båda färgerna behöver du ge flera gånger och välja den färg du önskar.
  • Genom att ge flera gånger kan du få flera kit med pärlor.
  • Kittet med pärlor skickas 1-2 vardagar efter att vi mottagit din beställning. 

Sista dagen att ge en gåva för att få ett kit med pärlor innan julafton är 16 december. Vi har tagit höjd för leveranstider, men kan inte ta ansvar för ytterligare förseningar. 

 

 

 

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet