WhatsApp, Messenger & Skype

0 Eda postade detta 02 juni 2020

Speciellt nu i Coronatider är det många som kanske inte längre har tidigare dagliga kontakter med sina anhöriga och vänner och då kan det vara trevligt att ses och träffas digitalt. Min man har hjälpt mig med att försöka förklara hur WhatsApp, Messenger & Skype kan installeras. Inte helt lätt för sådana som jag som är helt rudis.

Eftersom vi är i riskåldern är det i nuläget den enda kontakt vi har med barn, barnbarn och vänner. Min konstföreningsgrupp som vi tidigare träffade c:a 2 ggr i månaden, träffar vi nu digitalt faktiskt varje vecka!

Beskrivning, se: https://handikapptips.wordpress.com/2020/03/30/bildkommunikation-med-vanner-anhoriga-man-inte-kan-traffa/

2 Kommentarer
Sortera på Standard | Nyast | Röster | Alla
0 Moderator MS Irene postade detta 27 juni 2020

Hej!

Jag kan rekommendera en app som heter Google Duo som också är en videochatt-app. Google Duo är enkel och användarvänlig!

# Länk
0 Johbal postade detta 21 december 2020

Hej,

I Syftet att också enkelt koppla upp sig på en dator hos familjemedlem eller vän så är teamviewer klockrent i dessa tider när man kanske inte bör träffas fysiskt. Då kan man enkelt ta över kontrollen av personens dator om man behöver visa något, betala räkningar eller annat som kan vara viktigt på personens dator.

Allt gott, Johan från webbyrå Cajber Softworks

# Länk

Våra 376 användare har publicerat 424 gånger i 217 diskussioner

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet