Mabthera mot MS

0 seratonine postade detta 31 mars 2022

Hej! Jag är ny här och har så många frågor som kanske någon med erfarenhet kan hjälpa mig att besvara, iallafall en åt gången :) Igår fick jag min fjärde infusion av Mabthera som alla gått bra utan några känningar alls. Har mellan infusionerna inte heller haft riktiga skov utan bara små symtom som kanske inte ens beror på MS eller CIS som jag har. Men i natt låg jag som en käpp i sängen, mina ögon vägrade bli trötta och efter ett par timmar gav jag upp. Sov 2h i natt o sen upp o jobba, märkligt speedad, är detta någon som någon känner igen? Får PANIK vid tanken att inte kunna sova, det som aldrig varit några problem för mig. Någon?

3 Kommentarer
Sortera på Standard | Nyast | Röster | Alla
0 Helene på Neuro postade detta 19 april 2022

Hej! jag förstår att det är jobbigt att inte kunna sova. Det är ganska vanligt vid MS att man först känner sig supertrött men när man kommer till sängen är det svårt att somna. Du kan ta upp det med din läkare. Ett tips är att göra enkel andningsövning i sängen.

Andas in medan du räknar till 3.
Håll andan medan du räknar till 3. Andas ut medan du räknar till 5.

Efter några minuter brukar jag somna.

Det brukar hjälpa mig, behandlas med Mabthera sedan 2017. Varma hälsningar

# Länk
0 ivigonr postade detta 09 juni 2022

Det funkar verkligen!

# Länk
0 Helene på Neuro postade detta 16 juni 2022

Härligt att det hjälper! :-)

# Länk

Våra 357 användare har publicerat 412 gånger i 208 diskussioner

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet