Inbjudan till samråd

Förbundsstyrelsen bjuder in alla föreningar att diskutera skillnaden mellan medlemskapen 2024.

Enligt extrakongressens beslut i höstas kommer vi att ha två typer av medlemskap från 2024, ordinarie medlemskap och stödmedlemskap.

Nu bjuder vi in alla föreningar till samråd. Första tillfället blir under ”kick-offen”, föreningskonferensen i Kista den 31 mars till 1 april. Sedan kommer fler tillfällen för samråd, digitalt. Se tider nedan!

Då välkomnas föreningar som inte deltog i Kista, och förstås även föreningar som vill tillföra något nytt sedan konferensen i Kista. Se nedan för datum och tider för de digitala träffarna samt för anmälan.

I dokumentet som finns att hämta nedan summerar vi först bakgrunden till samrådet. Därefter skissar vi fram ett förslag som vi kan utgå ifrån när vi träffas och diskuterar skillnaden mellan medlemskapen.

Vid frågor och funderingar kan du mejla till Kristina Ackzén som är kontaktperson i frågan på förbundskansliet: kristina.ackzen@neuro.se

Samråd via digitala möten:
Tisdagen den 4 april: kl. 10-12 alternativt kl. 13-15
Torsdagen den 13 april: kl. 15-17 alternativt kl. 18-20
Torsdagen den 20 april: kl. 17-19

Anmälan till digitalt möte: https://response.questback.com/neuroforbundet/samrad

Vi ser fram emot att höra era synpunkter! Varmt välkomna!
Förbundsstyrelsen

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet