Bilden föreställer en flaska Absolut Vodka i ett isblock.
Vi besöker Absolut-muséet i april.

Resa till Naturum i Kristianstad och Absolut-muséet

Äntligen hoppas vi att vi kan genomföra en resa igen. Denna gång till nordöstra Skåne.

Den 21 april 2022 blir vi upphämtade med handikappanpassad buss från Sundspärlan buss och deras vana chaufför Urban. Hämtningen börjar i Billesholm vid 8.30 och sedan fortsätter vi till Bjuv och Helsingborg. 

Vi beger oss sedan till  Naturum vid Kristianstad och får en guidad tur innan vi äter lunch på Bistro Årum mat och fisk.

Efter lunch beger vi oss till Åhus och ett besök på Absolut museet. Vi avslutar med kaffe med kaka innan vi kör hem.

Beräknad hemkomst cirka kl 18.00. 

Ett mycket subventionerat pris är 400 kronor per deltagare som är medlem i Neuro Västra Skåne eller Bjuvs Handikappförening. 

Anmälan görs till  Christel Piltoft på Neuro föreningens telefon. Nytt är att vi har ett mobiltelefonnummer som är 0763-191744 som finns bredvid vårt vanliga fasta telefonnummer. Vi ber er lagra mobilnumret då det fasta numret kommer att fasas ut allt eftersom.
TIPS I det fall Christel inte kan svara så kan du anmäla dig via SMS och på så sätt dela med dig av information som behövs för just den aktiviteten du vill komma till. Policyn är att Christel alltid återkommer med bekräftelse på anmälan eller återkopplar vid oklarheter. Allt för att alla ska bli nöjda.

Bindande anmälan senast 21/3 2022. Meddela vid anmälan vilka hjälpmedel du behöver ha med dig och om du har några matallergier. Naturligtvis hoppas vi att alla som följer med är vaccinerade och har man minsta symtom på sjukdom avbokar man och stannar hemma. 

Detta är ett samarrangemang mellan Neuro Västra Skåne och Bjuvs Handikappförening 

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet