Neuroförbundet on tour i Helsingborg 22 september

Den 22 september passerar Cykel-Jenny Helsingborg

År 2011 diagnostiserades Jenny Ljungberg med MS, något som vände upp och ned på tillvaron. I dag är livet betydligt stabilare och i sommar/höst kommer hon att cykla i hela landet för att samla in pengar till neurologisk forskning och för att väcka uppmärksamhet om neurologiska diagnoser. Dessutom är hon med i en kampanj för att värva fler medlemmar till Neuroförbundet.

Läs mer om cykelturen och följ henne gärna här!

Vår cyklist Jenny kommer starta sin resa från Kiruna måndagen 7:e augusti. Tillsammans med följebil och projektledare kommer hon sedan ta sig söderut till Skåne och Blekinge för att sedan vända upp igen mot Stockholm. Totalt passeras cirka 40 lokalföreningar innan hon når målet i Stockholm i samband med Polyneuropatidagen 16 oktober.

Vid varje etappstopp kommer ett välkomstevenemang att genomföras där medlemmar, allmänhet och andra intresserade får möjlighet att träffa Jenny. Evenemanget pågår cirka 60-90 minuter.

 

I Helsingborg kommer vi möta Jenny på Sundstorget cirka kl 16. OBS! Ny tid mot vad vi presenterade här tidigare!

 

VI HOPPAS ATT SÅ MÅNGA SOM MÖJLIGT MÖTER UPP PÅ SUNDSTORGET 22 SEPTEMBER KLOCKAN 16 OCH STÖTTAR JENNY OCH VÅR FÖRENING.

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet