Bussutflykt till Naturhistoriska Riksmuseet den 23 april för Neuro Uppsala-Knivstas medlemmar

Neuro Uppsala-knivsta bjuder sina medlemmar på bussutflykt till Naturhistoriska Riksmuseet söndag den 23 april
(museet har ingen entréavgift denna söndag)

Välkommen att följa med på en utflykt till ett intressant museum!

Datum: söndag den 23 april

Tid: Avresa kl. 10.00 från parkeringen på Uppsala Konsert och Kongress, man bör vara där en halvtimme innan för ilastning. Buss kommer att stå på handikapparkeringsplatsen som vetter mot sidan där Siviatorget låg tidigare, planerad ankomst till museet ca kl. 11.15. Det finns en handikappingång vid sidan av museet.


Hemresa kl. 15.15. Obs! samling vid bussen ca 14.45, planerad ankomst till UKK kl. 16.30

Anmälan:  senast den 5/4
E-mail: uppsala-knivsta@neuro.se

Tel. 073-068 61 77 (nytt telefonnummer till kansliet)

I mån av plats kan medlemmar från övriga lokalföreningar i Nauro Uppsala län anmäla sig från den 6/4 fram till 20/4

Vi åker med Sundbergs buss som har lift och vid anmälan
ska du meddela

  • Ifall du använder elrullstol eller manuell rullstol och kan flytta över till sätet. Det finns begränsat med plats och det är först till kvarn som gäller!

  • Det finns restaurant på museet men också ett ställe där man kan äta medhavd matsäck

  • Den som är intresserad av att köpa en biljett till Cosmonova, som visar naturfilmer i stort format, får göra det själv. Aktuell information om olika filmer läggs ut på Naturhistoriska Riksmuseets hemsida ungefär i mitten på mars. Biljett 130 kr/person finns att köpa online eller i kassan på museet. 08-519 540 00 eller gå in på hemsidan https://www.nrm.se/besokmuseet/cosmonova.64.html

OBS! Vid bokning av biljett till Cosmonova ska man uppge om man använder rullstol. Det finns enbart plats för tre rullstolar på Cosmonova och man får inte flytta över till säten. De som har rollatorer ska lämna dem i foajén. Däremot om man kan lämna rullstolen utanför biosalen och gå in, så kan man köpa en vanlig biljett. Ledsagare måste ha ett ledsagarkort för att gå in gratis. Man ska vara 20 minuter i förväg vid utgången av Cosmonova plan 5 innan filmvisningen börjar. Aktuellt filmprogram läggs ut ungefär i mitten på mars, filmerna är ca 45 minuter och går flera gånger under dagen, tänk på att man ska hinna ta bussen tillbaka! 

Välkomna önskar styrelsen Neuro Uppsala-Knivsta!

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet