En illustration av en nervcell i centrala nervsystemet. Cellen är rödfärgad i olika nyanser och bakgrunden är svart som om cellen flyter runt i rymden.
Nu finns en mötesplats på Facebook för polyneuropati. Bild: irfan ullah, Pixabay.com.

Polyneuropati – ny mötesplats på Facebook

Många deltog i konferensen om polyneuropati som vi ordnade på Neurodagen. Målet med konferensen var att skapa en mötesplats för personer med polyneuropati och deras anhöriga. Nu finns den mötesplatsen på Facebook!

Facebook-gruppen Polyneuropati Uppsala-Knivsta är en ”privat” grupp. Det innebär att bara de som är medlemmar i gruppen kan se vilka andra som är med och vad de publicerar, alltså se de inlägg och kommentarer som skrivs. Vi har valt att göra en privat grupp för att alla ska känna sig bekväma med att prata fritt om polyneuropati, både de som själva har sjukdomen och deras anhöriga.

I gruppen ska du kunna fråga eller tipsa om allt från hantering av symtom, smärta, vård och läkare till praktiska saker som hjälper dig i vardagen. Administratör för gruppen är Catharina Wedin som är aktivitetsansvarig i Neuro Uppsala-Knivsta. Gå gärna in på Facebook och ansök om att bli medlem i gruppen Polyneuropati Uppsala-Knivsta.

Om du har frågor om hur man gör får du gärna höra av dig till Catharina Wedin på uppsala-knivsta@neuro.se

Välkommen att vara med!

 

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet