Kvalitetsansvarig på trafikcentralen

Neuro Uppsala Knivsta i samarbete med
Studiefrämjandet
Torsdag den 6 maj 2021
Kl.16.00- 18.00

Giovanni Pilichi. Kvalitetsansvarig och har arbetat på Trafikcentralen sedan starten för över 6 år sen.

Då han arbetade som transportsamordnare , där tog han emot bokningar, ledde trafiken och hade allmän kundtjänst. För lite över tre år sen sökte Giovanni Pilichi jobbet som kvalitetsansvarig för enheten. 

Hans arbetsuppgifter som kvalitetsansvarig är bl. a. att se till att fordonen är rätt utrustade, att det är rätt sorts bilar som är ute, att förarna sköter sitt jobb på rätt sätt, att bolagen följer  avtalet.  Giovanni ser även över deras dataprogram, dvs färdtjänsten eget bokningssystem, systemet ut mot bolagen, förarnas system i bilarna och slutligen är han även lite insatt i ”kundappen” Mina resor. Men det han framförallt sysslar med är att arbeta med avvikelser som kommer bl. a. från resenärer, dvs klagomål, beröm eller annat där Giovanni behöver kontakta taxi bolag och ta itu med eventuell problem.

Giovanni har ett förflutet inom taxi, där  han körde rullstoltaxi och satt även i växeln mellan åren -88 och -99. Har även kört stadsbuss och lastbil, och har arbetat med passagerarservice på Arlanda flygplats samt jobbat inom polisen i Uppsala i 12 år.

Välkommen  höra mer om hans arbete och ställ frågor

Click here to join the meeting

 

 

 

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet