Man leker med ballonger framför dator
Det finns många sätt att ha kul vid datorn. Bild: Karolina Grabovska, Kaboompics.

Digitala upplevelser vid datorn

Långtråkigt hemma? Saknar du vänner, familj och föreningsliv - nu när coronaviruset vänt upp och ner på vardagen? Här finns tips om digitala upplevelser!

Den digitala världen öppnar nya möjligheter och nu har vi våra medlemsträffar online i Uppsala-Knivsta. För dig som är sugen på konserter, film, teater eller en utställning på museum finns det ett stort utbud på internet. Vad sägs till exempel om gratis live-konsert från Konserthuset i Stockholm varje vecka? Eller massor med sevärda filmer? Du hittar kvalitetsfilmer från hela världen på Cineasterna som är bibliotekens digitala filmkanal för dig med lånekort.

För att kunna använda all ny teknik behöver man förstås veta hur man gör. Det behövs kunskap helt enkelt. Neuro Stockholm har tips på hur man skaffar sig den kunskapen! De har också samlat många länkar till digitala aktiviteter att göra på egen hand eller tillsammans. Läs mer om ”Digitala upplevelser” på Neuro Stockholms hemsida.

 

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet