En annorlunda vår för oss alla. Bild: Marek Studzinski, Pixabay.com

Verksamhet i coronatider

Det blir inte alltid som man tänkt sig! Våren 2020 drabbades vi av coronapandemin och vardagen vändes upp och ned. Neuro Uppsala-Knivsta fick ställa in många av aktiviteterna, men vi ställde inte bara in – vi ställde om också.

Både årsmöte och medlemsträffar har gått bra att ordna online, och till och med träningen tillsammans med Rehab Resurs har vi kunnat fortsätta med i Zoom. Tyvärr blev det ändå många saker som vi inte kunde genomföra. Men det roliga finns kvar till senare tillfällen!

Vi i styrelsen känner oss positiva inför framtiden och aktivitetsgruppen fortsätter att planera för många intressanta saker i höst. Det blir träffar online och kanske så småningom evenemang där vi kan ses på riktigt, när coronapandemin avtar. Läs brevet om våren 2020 och vad som är på gång i höst (klicka här nedanför). Med det önskar vi alla våra medlemmar en underbar sommar!

 

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet