Bild från Neuropromenaden 2020

Neuropromenaden 2021

8-16 maj är det dags för årets Neuropromenad 2021 digitalt. Gå, rulla eller spring för Neurologisk forskning. Genom att delta är du med och medvetandegör att en halv miljon personer i Sverige lever med neurologisk diagnos.

Syftet med Neuropromenaden är att samla in pengar till forskning om neurologiska sjukdomar och symtom, exempelvis MS, Parkinson, stroke och polyneuropati.

Vart går pengarna?

Neuroförbundet har 90-konto och fördelar varje år medel till neurologisk forskning om olika diagnoser och symtom,  Forskningen du bidrar till har för avsikt att göra skillnad för den drabbade inom en snar framtid.

Du anmäler dig till promenaden på www.neuropromenaden.se
Att vara med kostar 10 kronor men du kan betala hur mycket du vill för att stödja Neurologisk forskning.

Vi blir glada om du väljer att gå med i vårt lag Umebygden.  Varje person deltar individuellt när det passar under kampanjperioden 8-16 maj.

Om du inte har Swish men vill anmäla dig så går det bra att betala in valfri summa till Plusgiro 817644-8 och skriv ditt namn i meddelandet så ordnar vi med din anmälan.

För den som vill gå Neuropromenaden tillsammans med andra ordnar vi en digital promenad Den 16 maj klockan 14.00. Länken till promenaden läggs ut på vår Facebooksida Neuroförbundet Umebygden.

Varmt välkomna att hänga med på promenad tillsammans med lag Umebygden.