Ledig tjänst som intressepolitisk handläggare

Neuroförbundet är en ideell organisation som arbetar för personer med neurologiska diagnoser och skador. Neuroförbundets vision är ett samhälle där människor med neurologiska diagnoser har samma möjligheter och rättigheter som alla andra. Vi står för livslust, full delaktighet och stark framtidstro. Vi företräder ett stort antal diagnoser och stödjer och följer forskning inom neurologi. En förutsättning är att du som medarbetare hos oss delar de värderingar som kännetecknar demokratiskt uppbyggda folkrörelseorganisationer.

Nu söker vi dig som vill:

  • Arbeta med intressepolitiskt påverkansarbete 
  • Samarbeta med andra rörelsehinderorganisationer inom Stockholms stad och Region Stockholm
  • Arbeta med hälso- och sjukvårdsinriktad rådgivning

Medlemsservice ingår som en naturlig del i all verksamhet. Arbete inom idéburen organisation och erfarenhet från arbete inom funktionsrättsrörelsen är meriterande.

Vår verksamhet grundar sig på tre hörnstenar.

  • Som Intresseorganisation påverka politiker, beslutsfattare och andra aktörer att utvecklingen leder till ett samhälle för alla.
  • Som Råd- Stöd och Serviceorganisation ge råd och stöd, anordna föreläsningar, kurser, resor mm.
  • Som Kamratorganisation är vår uppgift att se till att medlemmar kan träffas under trevliga former.

Tjänsten är en tillsvidareanställning om 50 % tjänstgöring med 6 månaders provanställning som påbörjas 7 januari 2025 eller enligt överenskommelse. Vi har flexibel arbetstid med möjlighet till arbetstidsförskjutning för att kunna möta föreningarnas behov. Kollektivavtal finns. Kansliet har 4 anställda. Arbetstiden kan komma att utökas.

Intresserad? Läs tjänstens befattningsbeskrivning, som du hittar du nedan. Fyll sen i ansökningsformuläret via länken och skicka in ditt cv till oss. Instruktioner hittar du i ansökningsformuläret. 

Länk till formulär 

Vid frågor om tjänsten kontakta vårt kansli på mejl - stockholm@neuro.se ange ”Fråga ledig tjänst” i ämnesraden. Observera, att då vi är ett litet kansli och det är semestertider kan svar dröja något.

Ansökan ska vara oss tillhanda senast 18 augusti.