en vit kaffekopp med svart kaffe på bordskiva av trä
Fikapaus!

Vårt kansli

Vi fyra som är anställda på kansliet jobbar för alla medlemmar i hela länet.

Ombudsman Sven Arnehed - sven.arnehed@neuro.se
Svens arbetsuppgifter är främst att bevaka intressepolitiska frågor i Region Stockholm (tidigare Stockholms läns landsting).
Regionfrågor rör framför allt vård, rehabilitering och allmänna kommunikation med färdtjänst.

Ombudsman Stockholm Tomas Rodriguez Hedling - tomas.rodriguez-hedling@neuro.se  
Tomas arbetsuppgifter är främst att bevaka intressepolitiska frågor på kommunal nivå samt ge råd och stöd till medlemmar och närstående. Han är också redaktör för vår medlemstidning

Aktivitetsansvarig Susanne Grandby-Klövfors - sussie.grandby-klovfors@neuro.se
Susannes ansvarar för aktiviteter som anordnas på kansliet såsom temakvällar, informationsträffar, kamratträffar med mera för medlemmar i Neuroförbundet Stockholm och Neuroförbundet Stockholms län. Kontakta Sussie om du är intresserad av någon av våra aktiviteter eller har ett förslag på aktivitet för våra medlemmar.
Temakvällarna på ABF är även öppna för allmänheten.

Kanslist Jennifer Peduro-Aratchi - jennifer.peduru-aratchi@neuro.se
Jennifers arbetsuppgifter är främst reception och er kontaktperson när det gäller frågor om medlemsregistret. Jennifer är också väl insatt i våra aktiviteter, så kontakta henne gärna även i sådana frågor.

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet