en vit kaffekopp med svart kaffe på bordskiva av trä
Fikapaus!

Vårt kansli

Vi fyra som är anställda på kansliet jobbar för alla medlemmar i hela länet.

Ombudsman, Sven Arnehed - sven.arnehed@neuro.se
Svens arbetsuppgifter är främst att bevaka intressepolitiska frågor i Region Stockholm (tidigare Stockholms läns landsting). Regionfrågor rör framför allt vård, rehabilitering och allmänna kommunikation med färdtjänst.

Kommunikatör / Ombudsman Stockholm Tomas Rodriguez Hedling - tomas.rodriguez-hedling@neuro.se  
Tomas arbetsuppgifter är kommunikatörens då han ansvarar för webbsida, nyhetsbrev och sociala medier, han är också redaktör för vår medlemstidning. Som ombudsman är hans främsta arbetsuppgift att bevaka intressepolitiska frågor på kommunal nivå samt ge råd och stöd till medlemmar och närstående. 

Aktivitetsansvarig Susanne Grandby-Klövfors - sussie.grandby-klovfors@neuro.se
Susannes ansvarar för aktiviteter som anordnas på kansliet såsom temaföreläsningar, diagnosträffar, kamratträffar med mera för medlemmar i Neuroförbundet Stockholm och Neuroförbundet Stockholms län. Kontakta Sussie om du är intresserad av någon av våra aktiviteter eller har ett förslag på en aktivitet för våra medlemmar. 

Kanslist Ann-Cristin Broberg - ann-cristin.broberg@neuro.se 
Ann-Cristins arbetsuppgifter är främst reception och er kontaktperson när det gäller frågor om medlemsregistret. Ann-Cristin är också väl insatt i våra aktiviteter, så kontakta henne gärna även i sådana frågor.

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet