© Wellspect

Neurodagen 2021 - Fri entré

Temat för dagen är hur det är att leva med ett handikapp som inte alltid syns på utsidan, som problem med blåsa och tarm efter sjukdom eller skada. Det kommer bli en jättebra dag, med: 

• Spännande föreläsningar
• Handfasta råd och tips
• Produktvisning

Föreläsningarna sker i samarbete mellan Neuro Stockholm, Wellspect och Attends

Fokus kommer att ligga på hur du efter rätt behandling och hjälp kan gå vidare och ta tillbaka livet och leva det fullt ut, trots detta handikapp.

Föreläser gör Neuro-bekanta Kent Revedal, Renée Torndahl och Li Sahlberg som alla har egna erfarenheter hur de har kunnat ta tillbaka livet och leva fullt ut trots det dolda handikappet! 

Vi avslutar Neurodagen med bubbel när Neuro Stockholm delar ut två forskningsstipendium.

Det ena stipendiet tilldelas Ulf Kläppe och hans forskningsprojekt - Livskvalitet, psykisk hälsa och biomarkörer hos patienter med ALS (amyotrofisk lateral skleros).

Det andra stipendiet tilldelas Ivan Kmezic och hans forskning kring - Nya biomarkörer för snabbare utredning och bättre prognosbedömning av inflammatorisk polyneuropati.
...................................................................................................
Var: ABF-huset, Sveavägen 41. Sandlersalen (Länk till karta

När: 13:00 - 17:00 

Kostnad:
Fri entré. 


Obligatorisk föranmälan
, mejla på stockholm@neuro.se eller ring 08-720 29 40. Lämna återbud om du inte kan komma.

Välkomna! 

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet