Medlemsresa till Örebro

Medlemsresan går till Örebro och det finns några platser kvar om du vill följa med. Vi kommer åka med tillgänglighetsanpassad buss och vi kommer att bo på Scandic Örebro Central som har sexton tillgänglighetsanpassade rum.

Dag 1. Avfärd från Stockholm till Örebro. Vi träffas på Fatbursgatan 19, packar och därefter tar Kolmårdens buss med oss till Örebro. Framme i Örebro äter vi lunch och på eftermiddagen gör vi en guidad stadsvandring tillsammans. Efter det installerar vi oss på våra rum och har lite fri tid fram tills middagen på hotellet.


Dag 2. Efter frukost gör vi ett besök på Örebro slott och tillika Örebro länsmuseum och kanske spöket Laban dyker upp? Vi lunchar på Lilla Annas slottscafé. Efter lunch blir vi hämtade av bussen som tar oss till Wadköping. Med sina trähus och gårdar skildrar Wadköping Örebros äldre bebyggelse, stadsmiljö och invånare. Här finns muséer, utställningar, caféer och restaurang, träsvarvare, handelsbod och många andra spännande butiker(klicka på länken för tillgänglighet i Wadköping). Efter Wadköping tar vi bussen tillbaka till hotellet i väntan på middag och trevlig samvaro. 

 
Dag 3. Efter frukost checkar vi ut från hotellet och tar bussen till Svampen som är ett arkitekt ritat vattentorn i Norra Örebro och invigdes i Maj 1958. Vattentornet är 58 meter högt och rymmer 9 miljoner liter vatten. Vi tar hissen upp till toppen och njuter av utsikten medan vi käkar lunch. När vi ätit klart är det dags att åka tillbaka till Stockholm och kansliet igen. 

Kostnad - Cirka 4300kr. för del i dubbelrum, buss och hotell med frukost och två middagsbufféer samt guidad stadsvandring. Om du vill bo i enkelrum tillkommer ett tillägg på cirka 800kr. Lunch och eventuella inträden bekostar du själv.

Intresseanmälan - Om du tycker det låter trevligt och vill följa med på vår resa. Anmäl ditt intresse senast onsdag 31 maj mejla stockholm@neuro.se

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet