Kulturresa i Östergötland

Medlemsresa - Vi planerar en tillgänglig kulturresa med anpassad buss i Östergötland, 13 - 16 juni 2022.

Dag 1. Avfärd från Stockholm till Linköping. Vi bor alla nätter på Frimurarhotellet i Linköping som har 10 tillgängliga anpassade rum. Middag äter vi gemensamt på hotellet. Vi gör utflykter varje dag och börjar med Linköpings domkyrka.Dag 2. Åker vi till Vadstena med besök i Birgittakyrkan och lunch hos Birgittasystrarna. Vi besöker Alvastra klosterruin, Riseberga klosterruin och Omberg.

Dag 3. Dagstur till Gränna och färjan över till Grevskapet Visingsö och Visingsborgs Slottsruin och besök i Brahe Kyrka. Lunch på restaurang Solbacken med utsikt över Vättern. 

Dag 4. Resan hem till Stockholm går via Norrköping med lunch och besök på Industrimuseet.Kostnad: Cirkapris för del i dubbelrum 5 700 kronor inklusive kost och logi.

Om du tycker det låter trevligt och vill följa med på vår resa. Så kontaktar du oss och anmäler ditt intresse senast fredagen den 11 mars mejla stockholm@neuro.se eller ring 08- 720 296 40.

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet