Foto. Kvinna.
Fotografi föreställande Eva Helmersson föreläsare.

E-hälsa är hälsa för mig

Mycket har hänt inom hälso- och sjukvården på mycket kort tid. Vi har bland annat fått lära oss att gå från pappersrecept till e-recept, att journalsystemen numera är elektroniska och vi bokar läkartider via internet och i appar. Allt detta är exempel på e-hälsa. Socialstyrelsen definierar e-hälsa så här: "Med hälsa menas fysiskt, psykiskt och socialt välbefinnande. E-hälsa är att använda digitala verktyg och utbyta information digitalt för att uppnå och bibehålla hälsa."

Under kvällen samtalar vi om hur e-hälsa och digitala lösningar kan bidra till bättre hälsa. Kan kommunikationen mellan vårdpersonal, sjukvård och patienten bli bättre?  
Är tillgängligheten bra nog när patienten exempelvis förväntas boka tider, och förnya recept? Vi kommer även spana in i framtiden för att se vad som är på gång. 

Föreläsningen sker i samarbete med Roche 

Föreläser gör: Eva Helmersson diagnosstödjare och patientföreträdare för Neuro. 

Var: ABF-huset, Sveavägen 41. Sandlersalen (Länk till karta

När: 18:00 - 20:00

Kostnad: Fri entré.

Det är bra om du anmäler dig till oss innan, via stockholm@neuro.se eller på telefon 08–720 29 40 Lämna återbud om du inte kan komma.

Välkomna! Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet