Medlemsresa till Helsingborg/Helsingör

Medlemsresa - Vi planerar en resa med tillgänglighetsanpassad buss till Helsingborg/Helsingör 12 - 15 juni 2023.

Vi kommer att bo på Clarion Hotel Sea U i Helsingborg som har 13 tillgänglighetsanpassade rum och ligger precis vid hamnen med utsikt till Helsingör.

Dag 1. Avfärd från Stockholm till Helsingborg.
Större delen av dagen upptas av bussresan till Helsingborg med lunch på vägen. Framme i Helsingborg - om tiden tillåter och vi har ork kvar, besöker vi Tornet Kärnan (Hiss finns) som uppfördes i början av 1300 – talet och även den fina parken runt om.Dag 2. Vi tar vi båten över till Helsingör(utan buss). Besöker Kronborg som är ett danskt renässansslott. Vi besöker även Sankt Marie Kyrka som utgör den sydliga flygeln av Vor Frue Kloster. Det kommer även finnas tid för oss att upptäcka fina Helsingör på egen hand, kanske ta ett smørrebrød og en øl.Dag 3. Via Kullabygden, Höganäs och Mölle styr vi färden till Kullens fyr, där vi kommer få tillfälle att beundra den fantastiska utsikten. Lunch intar vi efteråt vid Krapperups slott, om du vill kan du besöka konsthallen eller titta på den vackra slottsparken. På väg tillbaka till Helsingborg stannar vi i Höganäs och besöker Ittala Outlet.Dag 4. Hemfärd med lunch på vägen till Stockholm.

Kostnad - Cirka ca: 5500 – 6000 kr för del i dubbelrum, buss och hotell med frukost, ingår. Enkelrumstillägg tillkommer. Du betalar själv för lunch och middag alla dagar samt biljett för båtresan tur och retur till Helsingör (Danmark).

Anmälan - Om du tycker det låter trevligt och vill följa med på vår resa. Anmäl ditt intresse senast fredag 10 mars mejla stockholm@neuro.se

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet