Berth Nilssons fantastiska bok

Till Berths många talanger och goda egenskaper har det i dagarna tillkommit en ny; den som författare. I sin bok "Uppdraget" vill han berätta för oss om sina uppdrag och arbeten i andra världsdelar än Europa. Han har rört sig i länder långt utanför Sveriges gränser, t. ex. Etiopien, Sudan, Indien, Mexiko, Ryssland och Ukraina, mött många berömdheter men också människor som för en ständig kamp för att överleva. Han berättar om hur snubblande nära det har varit att han fått sätta livet till, både vid dödshot från aggressiva individer och vid allvarliga sjukdomar. Han kommer också att visa bilder.
Sist men inte minst: Berth ansvarar för "En buss för alla", en helt unik buss med toppenfin inredning och utrustning och som vår förening alltid har anlitat sedan 2005. Vid denna bokträff serveras kaffe med dopp och många kan intyga att man verkligen behöver stärka sig efter historien om lilla Irina från Tjernobyl.

När: fredag 11 november
Tid: 16.30-19
Var: Träffpunkten Elvings, Apoteksgränd 2, Eksjö
Kostnad: 40 kr medlem eller 60 kr icke medlem
Anmälan: Senast 4 november till Emma Åverling
emma.averling@neuro.se eller 076 196 95 95
Betalning: senast 8 november
Plusgiro 23 48 69-6 eller Swisha till 1230761528. Skriv namn och aktivitet

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet