Bild på en leende kvinna sittande vid ett bord i ett konferensrum. Foto.
Christina Brännström, nyvald ledamot i Neuros förbundsstyrelse. Foto: Håkan Sjunnesson, Neuro.

Rehab C-läns ordförande invald i nya förbundsstyrelsen

Förbundskongressen 2021 för Neuro är avslutad. Kongressen hålls vart fjärde år och den här gången genomfördes den digitalt för första gången.

En viktig uppgift var att välja de personer som ska ingå i förbundsstyrelsen den kommande perioden. Förbundsstyrelsen består numera av nio ordinarie ledamöter och inga suppleanter till styrelsen väljs.

Lise Lidbäck blev för tredje gången omvald som förbundsordförande för Neuro. "Jag känner mig hedrad och har fortfarande ett mycket stort engagemang" sade hon vid förbundskongressen. De övriga åtta ledamöterna valdes helt enligt valberedningens förslag av de 70 röstande ombuden i kongressen.

Bland de nyvalda finns Christina Brännström som också är ordförande för Neuro Rehab C-län.
”Jag är aktiv medlem i Neuro sedan 2007 och är mycket engagerad i rehabiliteringsfrågor och hedrad över att ha blivit nominerad till förbundsstyrelsen” sade Christina inför valet.

Förbundsstyrelsens uppgift är att ansvara för att förbundets verksamhet organiseras effektivt och i enlighet med förbundets ändamål. Förbundsstyrelsen utövar tillsyn över förbundets befattningshavare och ser till att förbundets redovisning och medelsförvaltning är ordnade på betryggande sätt.

Läs om de andra nyvalda ledamöterna på Neuro.se.

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet