Glad bild med gula höstlöv mot en ljusblå himmel. Foto.
Hösten är här – nu blir det ljusare tider! Foto: Haugenzhays Zhang, Pexels.

Hösten är här – nu blir det ljusare tider!

Hösthälsning från Rehab C-läns ordförande till alla medlemmar.

Hösten är här och med den förhoppningsvis en återgång till en mer normal tillvaro för oss alla. Jag ser framför mig att vi snart kan träffas på riktigt igen, när pandemin avtar och restriktionerna lättar. Talesättet är att man går mot mörkare tider när hösten kommer, men just detta betyder väl att vi också går mot ljusare tider! 

  • Neurodagen 2021 närmar sig och med anledning av den genomför Neuro Rehab C-län en digital konferens om rehabilitering den 18 september klockan 13-17. Alla är välkomna att lyssna till fyra intressanta föreläsare. Läs mer om programmet och delta via länken.
  • I samband med Neurodagen ordnas aktiviteter runt om i hela landet. Mycket spännande finns att se och höra digitalt för alla Neuros medlemmar och för andra intresserade. Vad sägs om exempelvis föreläsningar om Hjärntrötthet den 27 september med Neuro Malmö, eller konferensen om MS den 2 oktober med Neuro Uppsala-Knivsta? Mer information om detta under Kommande aktiviteter. Klicka gärna i  ”Kalendern” också för att se ännu fler digitala aktiviteter.
  • Förbundskongressen 2021. Neuroförbundet har under helgen 10 – 12 september haft kongress, också den digital. Kongressen beslutade att en organisationsöversyn skall göras som ska omfatta medlemskap och demokrati, intresseprogram samt etiskt program. Förbundskongressen hålls vart fjärde år och en uppgift är också att välja styrelse för den kommande perioden. 
  • Förbundsstyrelsen består numera av nio ordinarie ledamöter och kongressens 70 röstande ombud valde ny styrelse helt enligt valberedningens förslag. Lise Lidström omvaldes till förbundsordförande. Bland de nyvalda finns undertecknad som nu fått förtroendet att ingå i förbundsstyrelsen de fyra kommande åren.

Det är väldigt hedrande och känns spännande att bli invald i Neuros förbundsstyrelse. Det finns så många viktiga frågor att driva när det gäller neurologisk rehabilitering!

Än en gång – Varmt välkomna till Neurodagens konferens nu på lördag den 18 september kl. 13:00. Delta på mobil, surfplatta eller dator från valfri plats. Hoppas att vi ses!

Christina Brännström
Ordförande

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet