Bild av en ung kvinna som sitter vid en dator och har en videokonferens.
Årsmötet 2021 genomfördes online. Foto: Anna Shvets, Pexels.

Årsmötet 2021 hos Rehab C-län

Årsmötet i mars genomfördes som ett onlinemöte i Teams och Rehab C-län har nu en ny styrelse och en verksamhetsplan för 2021.

På grund av den pågående pandemin genomförde Neuro Rehab C-län sitt årsmöte digitalt den 20 mars. Mötesordförande var Malena Ranch (mp), som är regionråd och ordförande i vårdstyrelsen i Region Uppsala.

Efter genomgång av den ekonomiska redovisningen och revisionsberättelsen beviljades den avgående styrelsen ansvarsfrihet. Förslag till verksamhetsplan och budget för 2021 fastställdes. Det konstaterades att färre aktiviteter än planerat genomfördes under 2020 på grund av pandemin, men att fler digitala aktiviteter kan ordnas under 2021.

Årsmötet valde sedan ledamöter till de olika posterna helt enligt valberedningens förslag. Christina Brännström fick fortsatt mandat som ordförande för ännu en period. Läs om Christina och hennes erfarenheter HÄR.

Avslutningsvis tackade Malena Ranch för visat förtroende och Christina Brännström tackade i sin tur för ett bra genomfört årsmöte. Båda uttryckte förhoppningar om ett utvecklat samarbete i rehabiliteringsfrågor framöver.

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet