Var med i Neuropromenaden du också!

Neuropromenaden 2021

Nu är det dags! Gå, rulla eller spring valfri sträcka i Neuropromenaden med lag Neuro Rehab C-län PÅ GÅNG! Du deltar där du är, på egen hand eller tillsammans med någon, och stöder samtidigt neurologisk forskning.

Syftet med Neuropromenaden är att samla in pengar till forskning om neurologiska sjukdomar och symtom, exempelvis MS, Parkinson, stroke och polyneuropati. Genom att delta är du dessutom med och medvetandegör att en halv miljon personer i Sverige lever med en neurologisk diagnos.

När: Du promenerar valfri tid den 8-16 maj.
Var: Där du är. 
Anmälan: Du anmäler dig på Neuro.se och kan då ge en gåva, om du vill. Där kan du också anmäla dig till ett lag och i så fall betalar du en valfri startavgift (minst 10 kr). Alla gåvor och startavgifter går direkt till neurologisk forskning. 

Du kan promenera en eller flera dagar och anmäla dig flera gånger om du vill. I lag Neuro Rehab C-län PÅ GÅNG börjar och slutar vi årets promenadvecka med en gemensam tur längs Fyrisån. Första promenaden blir den 8:e maj och avslutningspromenaden den 16:e maj. Vi håller förstås coronasäkert avstånd och de som önskar tar med sig en egen fikakorg.

Samling: Vid Parksnäckan kl. 14.00 lördag den 8:e maj respektive söndag den 16:e maj.
Promenadsträcka: Vi går eller rullar längs Fyrisån mot Ultuna, så långt vi vill. De som tar sig ända fram till gamla vindbron (ca 1,8 km) kan fika där medan vice ordförande Hans Richter berättar om brons spännande historia.

Välkommen till Neuropromenaden med lag Neuro Rehab C-län PÅ GÅNG!

 

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet