Arkivet

I arkivet visas några av de aktiviteter som alla medlemmar kunnat ta del av.

 

Arkivet

Anhörigträff

Föreningsutveckling - södra Sverige ordnar digital anhörigträff för dig som är medlem i Neuro och anhörig/nära vän/kollega till någon som lever med en neurologisk diagnos eller symtom.

Läs mer

Linné-sommar – föreläsning online

Att vistas i gröna miljöer är rehabilitering och rekreation för många. Lagom till sommaren bjuder vår Linnéguide på historien om Carolus Linnæus och på besökstips till några av Linnéträdgårdarna!

Läs mer

Föreläsning om kognitiv sjukdom

Neuro Malmö bjuder in till en digital föreläsning om kognitiv sjukdom med koppling till neurologisk sjukdom.

Läs mer

Om rehabilitering på Neurodagen 2021

Neuro Rehab C-län ordnar en digital konferens om rehabilitering med flera experter på talarlistan. Välkommen att vara med!

Läs mer

Tillgänglig natur för alla – föreläsning online

Neuro Rehab C-län ger i samarbete med Upplandsstiftelsen en serie med föreläsningar om tillgänglig natur. Att ha möjlighet att vistas i naturen är en form av rehabilitering som är viktig för alla!

Läs mer

Rehabilitering - tal och kommunikation vid Parkinsons

Tips om lunchseminarium! Logoped Hanna Steurer arbetar med rehabilitering av tal, röst, kommunikation och sväljförmåga efter stroke, annan förvärvad hjärnskada eller neurologisk sjukdom.

Läs mer

World MS Day med gemenskap i fokus

World MS Day infaller den 30 maj varje år. Neuro är med och temat är MS Connections - att uppmärksamma hur intresseorganisationer över hela världen bidrar till att skapa gemenskap för dig som lever med MS.

Läs mer

Covid-19 och narkolepsi

Med vaccinet Pandemrix i starkt minne finns oro för biverkningar så här i vaccinationstider. Neuro narkolepsi bjuder in till samtal med ledande experter inom ämnet.

Läs mer

Om forskning kring fatigue och MS

En forskningsstudien som Neurofonden har gett bidrag till handlar om hur man kan minska MS-relaterad fatigue med högintensiv styrketräning. Välkommen att lyssna!

Läs mer

Vardag med MS - ur ett anhörigperspektiv

Vallentuna kommun utanför Stockholm bjuder in till en digital föreläsning med temat "Vardag med MS - ur ett anhörigperspektiv".

Läs mer

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet