Arkivet

Tillgänglig natur för alla – föreläsning online

Neuro Rehab C-län ger i samarbete med Upplandsstiftelsen en serie med föreläsningar om tillgänglig natur. Att ha möjlighet att vistas i naturen är en form av rehabilitering som är viktig för alla!

Läs mer

Rehabilitering - tal och kommunikation vid Parkinsons

Tips om lunchseminarium! Logoped Hanna Steurer arbetar med rehabilitering av tal, röst, kommunikation och sväljförmåga efter stroke, annan förvärvad hjärnskada eller neurologisk sjukdom.

Läs mer

World MS Day med gemenskap i fokus

World MS Day infaller den 30 maj varje år. Neuro är med och temat är MS Connections - att uppmärksamma hur intresseorganisationer över hela världen bidrar till att skapa gemenskap för dig som lever med MS.

Läs mer

Covid-19 och narkolepsi

Med vaccinet Pandemrix i starkt minne finns oro för biverkningar så här i vaccinationstider. Neuro narkolepsi bjuder in till samtal med ledande experter inom ämnet.

Läs mer

Om forskning kring fatigue och MS

En forskningsstudien som Neurofonden har gett bidrag till handlar om hur man kan minska MS-relaterad fatigue med högintensiv styrketräning. Välkommen att lyssna!

Läs mer

Vardag med MS - ur ett anhörigperspektiv

Vallentuna kommun utanför Stockholm bjuder in till en digital föreläsning med temat "Vardag med MS - ur ett anhörigperspektiv".

Läs mer

Årsmöte 2021 Neuro Rehab C-län

Lördag 20 mars, klockan 14:00 – 15:30

Läs mer

Neuropromenaden 2021

Nu är det dags! Gå, rulla eller spring valfri sträcka i Neuropromenaden med lag Neuro Rehab C-län PÅ GÅNG! Du deltar där du är, på egen hand eller tillsammans med någon, och stöder samtidigt neurologisk forskning.

Läs mer
2019-10-10

Neurodagen 2019

Läs mer
2019-02-17

Möte rehabilitering 2019

Läs mer