Föreläsningar våren 2022

Här är programmet för vårens 6 föreläsningar.
kl. 19-20.30 via Zoom

Här kommer planeringen för vårens torsdagsträffar, med tre intressanta och erfarna gästföreläsare, på teman som är aktuella för alla som har narkolepsi, eller av annan orsak är intresserade av ämnena.

Det fullständiga programmet (med presentation av föreläsare, länk till mötet m.m. har skickats via mejl till alla medlemmar i Neuro Narkolepsi. Föreläsningarna är gratis för medlemmar i Neuro Narkolepsi. 

Neuro medlemmar och övriga, som inte är med i Neuro Narkolepsi är också välkomna, men får betala en kostnad på 200 kr för att delta (betalas med Swish innan föreläsningen). Anmäl dig i så fall till neuronarkolepsi@gmail.com för att få länk.

Datum för torsdagsföreläsningar vårterminen 2022

- 31/3 kl. 19.00-20.30 kommer Anne-Marie Landtblom och talar om De dolda symptomen vid narkolepsi: kognitiva problem, minnespåverkan och psykiska symptom.

- 7/4 kl. 19.00-20.30 kommer Guergana Toseva, kurator vid Karolinska
Universitetssjukhuset. Barnperspektivet.         

- 28/4 kl. 19.00-20.30 kommer Anne-Marie Landtblom och talar om:
Magnetkamera- och EEG-forskning av kognitiva funktioner.

- 5/5 kl. 19.00-20.30 kommer kurator Guergana Toseva tillbaks och föreläser och/ eller talar med oss om något tema som visat sig extra relevant, mot bakgrund av föreläsningen den 7/4.

- 19/5 och den 9/6 kl. 19.00-20.30 kommer Pontus Wasling att samtala på
temat: Forskning om livskvalitet, minne, klardrömmar och kreativitet. Och om arbete, studier och mediciner. Det är ett vitt omfattande område/tema och Pontus Wasling kommer att fritt planera upplägget för de två träffarna. Det kommer alltså inte vara samma föreläsning två gånger, utan olika.

Varmt välkomna!
Styrelsen Neuro Narkolepsi

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet