höstlöv med hjärta

Välkommen till Neurodagen 2021

Dagen genomförs lördagen den 25/9 2021 på Ersta Konferens i Stockholm

Välkommen till Neurodagen 2021
NARKOLEPSI, vad finns och vad behövs?

Dagen genomförs lördagen den 25/9 2021 på Ersta Konferens, Norrbysalen, Erstagatan 1 K, Södermalm i Stockholm med samling och registrering klockan 09.30. Första talare kl 10.00 och dagen pågår sen till 17.00. Ingen kostnad för dig som är medlem i Neuro Narkolepsi, icke medlemmar 500:- (betalas via Swish i samband med anmälning).

Under dagen har vi flera korta pauser och bjuder på enklare förtäring.

Tanken med dagen är att fokusera på diagnosen narkolepsi, på forskningen och hur den hanteras, på vad som är på gång, vad vi saknar forskning på och vilka konsekvenser det får för oss.

Under dagen så kommer vi få ta del av kunskap från Professor Anne-Marie Landtblom och hon kommer att berätta om de nya behandlingsrekommendationerna som snart börjar gälla i Sverige.
Inger Boström kommer att berätta mer om Narkolepsiregistret och nyttan med det.

Ett mer detaljerat program kommer när du anmält dig!

Vi har ordnat så lokalen vi hyrt är rymlig och det finns goda möjligheter att hålla avstånd.

Behöver ni hotellrum så finns det en möjlighet att få det rabatterat. Uppge detta i anmälan så hjälper vi till med att boka så ni får bästa möjliga rabatt!

Då vi fortfarande befinner oss i en pandemi ser vi det som en självklarhet att alla tar sitt ansvar och inte medverkar vid konferensen vid symptom på Covid 19.

Antalet platser är begränsat så vi tillämpar ”först till kvarn”. Maila din anmälan till neuronarkolepsi@gmail.com

Varmt välkomna till vår dag!
Styrelsen Neuro Narkolepsi

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet