Parasport informerar

Fritidsförvaltningen har inlett nya samarbeten med Parasportförbundet

Projekten 'Jag vet', 'Jag kan' och Para Me som handlar om tillgänglighet på idrotts- och träningsanläggningar, mentorsprogram för personer med funktionsnedsättning, och ett digitalt verktyg som informerar personer med funktionsnedsättning om möjligheterna till Parasport i deras lokalområden.

Bifogat hittar ni mer information om projekten i två olika versioner (En som är mer anpassad för läsning). Se längre ner på sidan.

1. Vi söker efter personer som har någon av följande funktionsnedsättning: Synskadade, intellektuella eller rörelsehindrade som vill vara med i referensgrupp. Intresserad? Kontakta magnus.krossen@parasport.se. Första träffen är den 11 juni. Sista anmälningsdag 5 juni.

2. Vi söker också efter personer som har någon form av funktionshinder (gärna synskadade eller rörelsehindrade) som vill bli anställd som Livsstilslots till 'Jag vet'- projektet. Intresserad? Kontakta hanna.isaksson@parasport.se. Bifoga CV och personligt brev i ansökan.

Vid frågor kontakta projektsamordnare för Malmö, Louise Östmo Nilsson, louise.nilsson7@malmo.se eller 040-342862. 

Undrar ni över något är det bara att återkomma.

Önskar er alla en riktigt fin dag!

Innehållsansvarig: Neuro Malmö

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet