Styrelsen Neuro Malmö

Neuro Malmö 2020

Wow, vilket år vi ändå haft 2020. Så här i början av nya året läggs mycket tid på att sammanställa föreningens bokslut och verksamhet i text. Som omväxling valde jag att även göra en sammanställning av bilder.

Trots att många av oss har tillbringat mesta tiden hemma under året så har vi kunnat vara digitalt sociala. Neuro Malmö blev rikskänt med vår digitala sitt-zumba. Andra digitala aktiviteter som vi eller andra föreningar erbjudit var fika-online, mindfulness, pyssel och föreläsningar.

Vi neuroföreningar i Sverige har utökat vårt kontaktnät och samarbete inte minst genom projektet föreningsutveckling i södra Sverige.

 

Det som även slår mig är att vi hade himla bra väder så att vi kunde ses utomhus. Njut av bilderna, dröm dig tillbaka eller låt dig bli nyfiken på vad Neuro Malmö har att erbjuda.

Med förhoppning om att kunna ses på andra sidan vaccinationen.

Tack för att just du är medlem.

Var rädd om dig och håll ut.

 

Caroline Elmstedt

Ordförande Neuro Malmö

 

 

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet