Neuro Malmös digitala styrelsemöte

Digitala möte och aktiviteter via Zoom

Vi är just nu i en pressad situation som förening eftersom många av våra aktiviteter sker traditionellt genom fysiska möten.

Neuro Malmö följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har därför tvingats ställa in aktiviteter för att minimera risker för våra medlemmar. Vi är medvetna om att flertalet av våra medlemmar sitter hemma i karantän och detta tär både socialt och fysiskt på oss alla.

Styrelsen erbjuder därför våra medlemmar till att ställa om till mer digitala aktiviteter genom bland annat Zumba online, digital fika, och digitalt årsmöte. Styrelsen har även haft digitala styrelsemöten.

Vi ser inte detta som en tillfällig lösning efter den rådande situationen med Covid-19 utan en möjlighet att bredda våra aktiviteter även i framtiden genom att de som inte har kraft och möjlighet till att ta sig till en aktivitet ändå kan delta.

Vi hoppas ni är nyfikna på att utforska den digitala interaktiva mötesvärlden. Här är en introduktionsfilm om hur du kopplar upp till Zoom. Aktuell länk finns under informationen till respektive event.

 

 

 

 

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet