Anmäl otillgänglighet

Nu har du chansen att säga till om små och stora hinder på din väg i livet...

Du kan hjälpa till för att Malmö ska blir enklare och tillgängligare att leva och bo i. Ett av sätten är att ta hjälp av tillgänglighetsgruppen.se, en grupp bildad just för just dessa frågor. Tillgänglighetsgruppen har sitt ursprung i flera handikappföreningar där Neuroförbundet Malmö är en av de drivande föreningarna.

Varje gång du stöter på ett litet eller stort hinder så kontakta Neuroförbundet Malmös kansli på tel: 040–12 59 59 eller så skickar du en e-post till malmo@neuro.se och berättar om vad du upplevt.

Vi tar sedan hand om anmälan. Vi skickar den vidare till tillänglighetsgruppen.se, de i sin tur tar hand om ärendet. De samarbetar tätt med Malmö stads två anställda tillgänglighetskonsulter som skall se till att tillgängligheten förbättras.

Det gäller t.ex. ramper, tunga dörrar, dörröppnare, larm, offentliga toaletter, mindre nivåskillnader, höga kanter, skyltning, belysning, balansstöd m.m.

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet