Valjeviken rehabilitering

Information om inrikes rehabilitering genom Region Skåne

Den 16 februari klockan 17 har du möjlighet att lyssna på en onlineföreläsning med stiftelsechef Daniel Unnerbäck och hans kollegor på Valjeviken när de berättar om vilka olika typer av rehabbehandlingar de kan erbjuda på Valjeviken. Du kommer att få information om hur du ansöker om du är boende i Region Skåne alternativt i andra regioner samt kostnader.

Valjeviken är en idéburen stiftelse med Neuro´s länsförbund som stiftare. Det övergripande syftet med verksamheten är att öppna möjligheter och ge redskap för personer med funktionsnedsättning att delta aktivt i samhällslivet. Redskapen kan vara utökad kompetens inom något ämnesområde likaväl som att finna träningsmetoder och kunskap som gör det lättare att leva med en diagnos.

Valjeviken strävar efter att vara en mötesplats. Här möts inte bara erfarenheter och drömmar. Här möts människor med och utan funktionsnedsättningar runt intressen, aktiviteter, friskvård och behov av kompetensutveckling. I sann folkbildningsanda är inte den enes erfarenheter och kunskaper mer värt än den andres. Alla är välkomna att bidra. Mer information www.Valjeviken.se

Det enda du behöver är en internetuppkoppling, ett nyfiket sinne och ladda ner programmet Zoom på din dator, telefon eller surfplatta.

Länk för att delta  https://zoom.us/j/92757130081

Du kan skicka in frågor i förväg till malmo@neuro.se eller skriva i chatten under föreläsningen. Dela gärna vårt inlägg på Neuro Malmös Facebook.

Varmt välkommen!

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet