Rekreationsresa till Valjeviken 2020

”För ett aktivt liv” 30 augusti—2 september 2020.
Följ med till vackra Valjeviken i Blekinge!

Vi åker med specialanpassad buss från Malmö på söndagens morgon och det blir fyra dagar med prova på verksamhet, föreläsningar och umgänge i Valjeviken. Bussen går hemåt igen på onsdagens eftermiddag. Det går naturligtvis bra att ta sig till Valjeviken på egen hand men avgiften för kursen är densamma. Om så önskas kan ansökan för milersättning fyllas i på plats och hanteras därefter av Valjevikens personal.

Vi har utökat resan med en extra dag i år för att skapa mer luft i programmet och för att ge ett lugnare tempo. Självklart deltar du själv i det du vill och kan.

Programmet innehåller exempelvis träningsformer utomhus, vattengympa, qigong, rullstolsteknik, handikappidrott, mediyoga, flottetur och segling. Vi kommer även att njuta av en god medelhavsbuffé tillsammans.

Välkomna att anmäla er till kansliet via 040 – 12 59 59 eller malmo@neuro.se

Medlemmar från hela Skåne är välkomna i mån av plats men Neuro Malmös medlemmar har förtur.

Kostnad 1500:-/person. Då ingår helpension inkl. medelhavsbuffé och bussresa endast avgång från Malmö.  

Anmälan senast den 10 augusti!

Vid anmälan måste besked lämnas om enkelrum eller dubbelrum önskas, och vilka hjälpmedel som behövs på rummet.

Observera att kansliet har sommarstängt den 13 juli – 2 augusti och öppnar igen den 3 augusti.

Sista betalningsdag är också den 10 augusti till bg 273-2816 eller

swish 123 344 49 57. Glöm inte att ange namn och aktivitet Valjeviken.

 

Om restriktioner gällande covid-19 skulle förändras och resan måste ställas in så betalar vi tillbaka avgiften såklart. Om ni känner av några förkylningssymtom eller liknade omkring avresa så måste ni avboka för vår allas säkerhet, vi kommer även då att betala tillbaka avgiften.

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet