Neuropromenaden 2020

Neuro Malmö - vi ställer inte in vi ställer om!

För att uppmärksamma att en halv miljon svenskar lever med en neurologisk diagnos går eller rullar vi tillsammans för att samla in pengar till forskning och rehabilitering.

Neuropromenaden är viktigare än någonsin. Många med neurologisk diagnos ingår i riskgruppen för covid-19. I år kan vi inte gå tillsammans i grupp, men vi kan fortfarande göra skillnad.

Neuro Malmö har startat ett lag "Neuro Malmö - vi ställer inte in vi ställer om". Gå in och registrera dig som deltagare i laget på www.neuropromenaden.se

Varje deltagare deltar på egen hand och ger en gåva till forskning om neurologiska diagnoser. Sträckan du går eller rullar väljer du själv. Vårt lag tävlar mot de andra lagen i Sverige.

Swisha en gåva till 90 100 75 och märk din gåva med "Neuropromenaden" Tack!

Uppmana gärna vänner och bekanta att delta. Ert deltagande är viktigt och bidrar till en ljusare framtid för människor med neurologisk diagnos.

 

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet