Höstresa 2020

Årets Höstresa går med specialanpassade bussar till norra Skåne!

Vi träffas utanför föreningslokalen på Ängelholmsgatan 6 i Malmö kl. 07.30. Bussarna avgår kl. 08.00.

Vårt första stopp blir Borgeby Stenugnsbageri där vi äter en god frukost. Efter frukost tar vår chaufför Urban oss upp till Helsingborg där vi besöker vackra Sofiero slott och parkträdgård. Parken är en av Sveriges vackraste och har funnits sedan slutet av 1800-talet.

Kl.13.00 intar vi åter våra platser i bussen och fortsätter till Kvibille Gästgivargård där vi äter en utsökt middag som består av helstekt fläskytterfilé med svampsås och brynt potatis. Mätta och belåtna fortsätter vi vår resa på eftermiddagen med en kortare sightseeing i omgivningarna upp till Café Killeröd, som är beläget mellan Förslöv och Båstad. Killeröd ligger ca 150 meter över havet med vacker utsikt över Kullaberg. Där fikar vi med kaffe & äpplemarängtårta.

Efter en heldag blir det raka spåret till Malmö och vi beräknar vara tillbaka ca kl. 19.30.

Resan kostar 200:- inkl. mat och dryck och resa med en funktionsanpassad buss med lyftplatta.
Anmälan senast den 17 september till kansliet på 040-125959 eller via e-post malmo@neuro.se
Betalning samtidigt som anmälan via bg. 273-2816 eller med swish 123 344 49 57. Ange "höstresa" och ditt namn.
Glöm inte ange vid anmälan om du har rullstol med i bussen och om du önskar sitta kvar i den.
Uppge även om du önskar specialkost.
För att vi ska kunna hålla avstånd och minimera smittspridning av Covid-19 så har vi bokat två bussar. Det är även viktigt att du stannar hemma om du är sjuk eller känner symtom.

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet