Entre till Panorama i Danmark
Foto: Pixabay.com

Danmarksresa till Nordsjälland

Avresa Malmö 08:30—Samling kl. 08.00

Årets Danmarksresa går till Hilleröd med omnejd. Som vanligt blir det både shopping och god mat. Första anhalt blir ”godisbutiken” Bottleshop strax vid Kastrup. Här stannar vi ca 1 timme för att bunkra upp inför sommaren.

Efter shoppingen väntar sedan en halvtimmes färd innan vi stannar för snabb förmiddagsfika från busscaféet. Kaffe och fralla behövs för att ladda upp inför nästa butik.

Vi rullar sedan vidare och kl. 11:30 beräknas vi nå Plantorama som med sina 10.000 kvm är Danmarks största trädgårdsbutik. Dock finns här även
husdjursartiklar, heminredning och mycket annat.

För den som känner för mer fika finns också minst en känd kaffekedja att besöka. Ca 2,5 timme har man på sig att hinna göra fynd.

Åter på bussen tar vi sikte mot Frederiksborgs slott (Skandinaviens största renässansslott) och Spisestedet Leonora. Restaurangen var ursprungligen ett stall men det var för lääänge sedan. Idag är den ett populärt ”vattenhål” bl a för diverse tillställningar.

Lunchen är bokad till kl 14:30 och på våra tallrikar blir det klassisk dansk fläskesteg med tillbehör – smaklig spis!

Runt kl 16 rullar bussen sedan vidare om möjligen på en liten rundtur i de
mäktiga omgivningarna. Vi har nu ca 1 timmes färd till bron, och för att ”orka” hela vägen till Malmö blir det ett kort fikastopp och busscaféet öppnar åter igen upp, denna gången serveras kaffe och kaka.

Därefter kör vi vidare, dagens utflykt är snart till ända och ca 18:30 är vi åter på ”himmaplan” med välfyllda kassar.

Priset för allt detta är 250:- per person. Sista dag för anmälan 31 maj. OBSERVERA att betalning ska vara gjord denna dag och är därmed bindande.

Innehållsansvarig: Neuro Malmö

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet