Sitt-Zumba online tisdagar kl. 18:30 och torsdagar kl. 09:30

Just nu är det sommaruppehåll men till hösten kommer Neuro Malmö fortsätta att erbjuda alla neuromedlemmar i hela Sverige en fantastisk medlemsförmån genom att vara med på Zumba Gold online! Välj antingen morgonpasset på torsdagar, som är 'live', eller kvällspasset på tisdagar, som är inspelat.

Länk: https://us06web.zoom.us/j/98041666478

Till hösten 2023 ändrar vi dag och tid på den digitala Sitt-Zumban. Det blir torsdagsmorgnar kl. 09:30 och då spelar vi in passet och sedan ytterligare en gång på tisdagskvällar kl. 18:30 veckan efter. Träningen varar i en halvtimme. Du kan ansluta ca. en kvart innan passet.

Observera att du som tränar inte spelas in utan det är enbart instruktören.

Så när drar träningen igång efter sommaren? Jo, torsdagen den 31 augusti. Sprid gärna informationen och uppmana de som inte är medlemmar att bli medlem i Neuro. Gemenskap, forskning, råd och stöd | Neuro

Vad är då Sitt-Zumba online? Jo, en rolig rörelse- och träningsform till musik. Det är gratis för medlemmar i Neuroförbundet och enkelt att vara med på. Passar alla, oavsett ålder eller funktionsvariation.

Vår Zumbainstruktör Ljubica leder ett träningspass till medryckande musik. Hon visar och förklarar tydligt de olika rörelserna. Du gör det du kan och orkar. Innan du vet ordet av så har du dansat både tango, cha-cha och vals. Här kommer ett smakprov. Le, skratta och ha ett kul träningspass.

Se introduktion online:

 

Ladda ner Zoom-appen eller bara klicka på länken https://us06web.zoom.us/j/98041666478 och visa det i din webbläsare. 

Hur installerar jag Zoom-appen?

Klicka på möteslänken ovan. Det kommer upp en fråga om du vill installera Zoom-appen på din enhet. Gör det genom att följa instruktionerna.

Alternativt så laddar du ner appen via App Store eller Google Play.

       VARMT VÄLKOMMEN ÖNSKAR NEURO MALMÖ

           

Innehållsansvarig: Neuro Malmö

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet