Sitt-Zumba online (morgonpass) kl. 09:30

Neuro Malmö fortsätter att erbjuda alla neuromedlemmar i hela Sverige att vara med på Zumba Gold online! Välj antingen morgonpasset kl. 09:30 som är 'live' eller kvällspasset kl. 18:30 som är inspelat.

Länk: https://us06web.zoom.us/j/98041666478

Till hösten 2023 tänkte vi ändra upplägget på den digitala Sitt-Zumban. Vi ändrar dag och tid och istället kör vi torsdagsmorgnar kl. 09:30 och då spelar vi in passet och sedan ytterligare en gång på kvällen kl. 18:30. Men då köra det inspelade passet. Ett pass varar i en halvtimme.

Vi tänkte köra igång igen torsdagen den 31 augusti. Och sedan köra mer eller mindre varje torsdag. Sprid detta i era kanaler samt att man bör bli medlem i Neuro.

Häng med på Sitt-Zumba online! En rolig rörelse- och träningsform med medryckande musik. Det är gratis och enkelt att vara med på. Passar alla, oavsett ålder eller funktionsvariation.
Ladda bara ner Zoom-appen (man behöver inte skapa konto) eller bara klicka på länken https://us06web.zoom.us/j/98041666478 sedan är det bara börja Zumba!!!

Hur installerar jag Zoom-appen? Läs den förenklade instruktionen längre ner på sidan.

Vi börjar höstens Sitt-Zumba online, eller Zumba Gold som det också heter, torsdagen den 31 augusti kl. 09:30. Vi ses väl då? Tipsa gärna en vän

VÄLKOMNA

Torsdagar klockan 09:30 kommer vår instruktör Ljubica att köra Sitt-Zumba digitalt via Zoom. Tillsammans kan vi alla vara med på denna friskvårdsaktivitet.

Vår instruktör Ljubica leder ett pass till medryckande musik. Främst är detta Sitt-Zumba men har du gott om plats så prova att stå om du har möjlighet. Hon visar och förklarar tydligt de olika rörelserna. Du gör det du kan och orkar. Innan du vet ordet av så har du dansat både tango, cha-cha och vals. Här kommer ett smakprov. Le, skratta och ha ett kul träningspass.

Se introduktion online:

 

Hur installerar jag Zoom-appen?

Alternativ 1:

          På vad vill jag installera Zoom-appen?
          1) iPhone, iPad eller Mac-dator? Apple Store
          2) Annan (Android) telefon, platta eller PC? Google Pla

Alternativ 2:

          Installera Zoom-appen när du klickar på möteslänken.
          Det kommer en fråga om du vil installera Zoom-appen på din enhet. Gör det.
          OBS! OBS! OBS! Instruktionerna kan komma på engelska.
               - En stark rekommendation är att du gör installationen i god tid innan aktiviteten                       börjar

Innehållsansvarig: Neuro Malmö

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet