Rekreationsresa

Årets rekreationsresa går som vanligt till kursgården och folkhögskolan Valjeviken i Sölvesborg med dess vackra miljö

Under 6 dagar, med helpension, kommer Valjeviken att sätta ihop ett program till oss. Det blir aktiviteter och egen tid i den väldigt lugnande miljön som erbjuds. Både inomhus och utomhus. Vi får bara hoppas att vädret är på vår sida och är på 'bra' humör.

Totalt blir det 6 dagar mellan den 5 och 10 september. Vi räknar med att åka någon gång runt lunchtid söndagen den 5/9 och sedan tillbaka efter lunchtid fredagen den 10/9.

Det blir 5 övernattningar och resa med anpassad buss fram och tillbaka. Resan avgår söndagen den 5 september från Neuro Malmös föreningslokal på Ängelholmsgatan 6 i Malmö och sedan upp till kursgården och folkhögskolan Valjeviken.

Dessutom kommer vi att ha en gemensamhetskväll en av dagarna, då det kommer att erbjudas något lite extra att äta.

Kostnaden för detta ber vi att få återkomma med. Även antalet platser. Men vi kan redan nu säga att det absolut lönar sig att vara medlem. Det kommer att vara avsevärt mycket skillnad för de som inte är medlemmar och för vårdare.

Dock är det först till kvarn som gäller och ni anmäler er via formuläret nedan. I detta kan ni också ange om ni har några eventuella önskemål gällande mat och hjälpmedel.

Slutligen får vi vara lite 'tråkmånsar' och reservera oss mot den samhällssituation och de restriktioner som kanske finns vid tillfället.

VÄLKOMNA

Tack för din anmälan till rekreationsresan till Valjeviken den 5 till 9 september 2021.

Innehållsansvarig: Neuro Malmö