Nätverket poloneuropati i Skåne

I nätverket polyneuropati har vi haft regelbundna möten sedan våren 2013, men i år har det varit svårt att genomföra våra vanliga träffar på Neuro Malmös kansli. Vi har nu väntat så länge på att få träffas igen och tar nu och försöker oss på att göra en digital träff inom vårt PNP nätverk via Zoom.

Vi provar vår första digitala fikaträff måndagen den 21 september kl 15.30-17.30 via zoom (se gärna hur aktiviteten ”Fika online” på Neuro Malmös hemsida beskrivs och hur man gör för att koppla upp sig via datorn, för vi tänkte göra på samma sätt). Så förbered dig med en kopp kaffe hemma, starta datorn i god tid innan och delta med oss andra online.

Länk till den digitala fikaträffen skickas ut via mail inom vår grupp timmarna innan träffen startar den 21 september. Kontroll av att ni tillhör PNP nätverket sker vid insläppet till det digitala mötet. Under mötet tänkte vi prata lite allmänt om hur tiden har varit, lyssna på någon föreläsare och om vi har tid så tar vi en frågetävling.
Förbered er gärna med förslag på hur vi skulle kunna genomföra våra nätverksträffar i höst eller andra tips till våra nätverksträffar.
Glöm nu inte bort, den 21 september kl 15.30, -vår första ”PNP fika online”!
Hälsningar från PNP Nätverket, aktivitetsgruppen.
Vill du gå med i nätverket polyneuropati Skåne och delta i mötet på måndag? Det krävs att du är medlem i Neuro. Mejla i så fall till: viceordforande.malmo@neuro.se

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet