Bild från Pixabay

Höstresa

Årets höstresa går mot Österlen den 25 september

OBS! OBS! OBS! DENNA AKTIVITET ÄR FULLBOKAD

Vi samlas utanför föreningslokalen den 25/9 kl. 8.00. Avresa kl. 8.30. Vi beräknar vara tillbaka ca. kl. 18.

Vårt första stopp blir Österlenkryddor där vi äter frukost, fralla med kaffe/te. Där berättar dom om Österlenkryddor som är den äkta Svenska kryddan som de levererar från spadtaget till kryddhyllan. Därefter en chans till runda i gårdsbutiken.

Vid kl. 11-snåret rullar vi vidare till Borstfabriken i Onslunda. Detta är Sveriges enda borstfabrik med över 100 års erfarenhet och med egna tillverkade borstar. Där kan man hitta ett brett sortiment av borstar av hög kvalité, tillverkade både maskinellt och för hand. Där finns borstarna du inte trodde dig behöva!

Ca. kl. 13.15 börjar det nog ”kurra” i våra magar. Då kör vi till Brösarps Gästgifveri och äter middag. Menyn denna dag blir: Helstekt fläskkotlett med gräddkokta, färska champinjoner. Varmrätten serveras med en sallad, hembakat bröd, läsk, lättöl eller vatten samt kaffe och kaka.

Mätta och belåtna lämnar vi Brösarp och tar oss vidare till Löderups Strandbad som bjuder på nybryggt eftermiddagskaffe och kaka.

Efter en innehållsrik dag kör vi vidare till Malmö.

Kostnad för detta endast 250 kr per person. I priset ingår resa med anpassad buss med lyftplatta, frukost, middag och eftermiddagskaffe.

 

VÄLKOMNA

Innehållsansvarig: Neuro Malmö