Bassängträning

Vi kör igång igen vecka 3 som börjar med måndagen den 17/1. Med begränsningar på max 7 deltagare per grupp på grund av pandemirestriktioner.

En grupp börjar måndagen den 17 januari och en grupp onsdagen den 19 januari.

Vi uppmanar alla deltagare att följa de restriktioner som finns och inte delta om man känner några symtom.

Var: Varmvattenbassäng Trampoolin/Friskis & Svettis Parkmöllan, Barkgatan 24, Malmö (hiss Friisgatan 45).

När: Vi kör igång en grupp måndagen den 17 januari och sedan åtta tillfällen framöver. Sedan kör vi igång en grupp onsdagen den 19 januari och åtta tillfällen framöver.

Hur: Våra erfarna ledare håller ett roligt gruppträningspass till medryckande musik i varmvattenbassäng. Rörelserna kan anpassas efter dina förutsättningar.

Kostnad: För en grupp med åtta tillfällen gäller 320:-. Efter bekräftelse på antagning ange ditt namn och "bassäng" vid betalningen. Betala via Swish, 123 344 49 57, eller bankgiro, 273 - 2816.

Denna aktivitet erbjuds endast medlemmar i Neuro Malmö. Är du inte medlem? Gå in på www.neuro.se och registrera dig. Medlemsavgiften är 360 kronor per år.

OBS! Neuro Malmö kommer inte att ha någon personal på plats. Är man beroende av hjälp får man ordna egen assistans.

Det finns en trappa alternativt stollift för att ta dig ner i bassängen. Egen rollator eller rullstol får tas med in i simhallen. Neuro Malmö har ingen assistent på plats men ledarna hjälper vid behov till med att komma i och ur bassängen.

Anmälan görs till Neuro Malmös kansli på malmo@neuro.se eller 040-12 59 59. Ange vilken grupp du anmäler dig till. Hör gärna av dig till oss vid frågor. Observera att gruppernas storlek kan behöva anpassas om det kommer fler pandemirestriktioner.

Först till kvarn eftersom vi har begränsat antal platser. Om du av någon anledning får förhinder till ett pass anmäl det till kansliet.

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet