Bassängträning - ny omgång börjar vecka 35

Äntligen kan vi starta upp bassängträningen igen efter sommaruppehållet.
Så härligt med bassängträning!

DENNA AKTIVITET ÄR FULLBOKAD MEN DET GÅR ATT SÄTTA UPP SIG PÅ EN RESERVLISTA.

Var: Varmvattenbassäng Trampoolin/Friskis & Svettis Parkmöllan, Barkgatan 24, Malmö (hiss Friisgatan 45).

När: Onsdagar klockan 12:30-13:15 alternativt måndagar klockan 17:00-17:45 med start vecka 35.

Hur: Våra erfarna ledare håller ett roligt grupp- träningspass till medryckande musik i varmvatten- bassäng. Rörelserna kan anpassas efter dina förutsättningar.

Kostnad: Neuro Malmös medlemmar betalar 280 kronor för 8 gångers bassängträning. Är du inte medlem? Gå in på www.neuro.se och registrera dig. Medlemsavgiften är 360 kronor per år.

Det finns en trappa alternativt stollift för att ta dig ner i bassängen. Egen rollator eller rullstol får tas med in i simhallen. Neuro Malmö har ingen assistent på plats men ledarna hjälper vid behov till med att komma i och ur bassängen.

Anmälan görs till Neuro Malmös kansli på malmo@neuro.se eller 040-12 59 59. Ange vilken tid du anmäler dig till. Hör gärna av dig till oss vid frågor. Observera att gruppernas storlek kan behöva anpassas om det kommer nya pandemirestriktioner.

Betalning görs efter att du fått bekräftelse om en plats. Betala till bg. 273-2816 eller Swish 123 344 49 57. Ange ”bassäng” och namn.

Först till kvarn eftersom vi har begränsat antal platser. Om du av någon anledning får förhinder till ett pass anmäl det till kansliet.

OBS! Neuro Malmö kommer inte att ha någon personal på plats. Är man beroende av hjälp får man ordna egen assistans.