Foto: Pixabay.com

Välkommen till Neuros digitala forum!

Målet med ett digitalt forum på neuro.se är att skapa möjligheter för dialog och diskussioner inom olika neurologiska diagnoser och symtom.

Här kan du diskutera, ta del av erfarenheter och funderingar inom olika neurologiska diagnoser och andra ämnen som är intressanta för oss.

Klicka på länken https://neuro.se/forum/ och sedan på den diagnos som intresserar dig. Än så länge finns diagnoserna cerebral pares, multipel skleros, myastenia gravis och spinal musktelatrofi med på listan.

För att kunna ställa frågor och svara behöver du registrera dig som användare och logga in.
Du väljer själv ett användarnamn (alias) som visas när du skriver inlägg eller kommenterar och kan på så sätt vara anonym för alla som deltar i forumet.

Du behöver inte vara medlem i Neuro för att kunna diskutera på forumet. Men för att kunna ta del av alla Neuros erbjudanden och förmåner samt vara en del av vår gemenskap behöver du vara medlem i Neuro. Bli medlem här neuro.se/blimedlem.

Saknar du någon diagnos i forumet?
För att starta diskussion inom en diagnos eller ett symtom som saknas i forumet behöver vi en moderator. Som medlem i Neuro kan du anmäla ditt intresse att bli moderator till helene.landersten@neuro.se så får du veta mer.