Foto: Linköpings Parasport

Life in Motion

Inom Linköpings Parasports arvsfondsprojekt Life in Motion kan vi som är medlemmar i Neuro Linköping delta i en del utomhusaktiviteter våren 2021.

Ibland blir det inte som det är tänkt och nu är det en sådan tid. Vi har nu varit i gång med Arvsfondsprojektet i ungefär fem månader. Vi kan tyvärr inte ha aktiviteter inomhus för tillfället, men tycker att det är viktigare nu kanske än någonsin att skapa tillfällen att kunna ses och motionera, självklart under säkra förhållanden.
Vi erbjuder både digital träning och utomhusaktiviteter, och vi räknar med att flera pass tillkommer framöver. Ni är välkomna att vara med oss på våra träningar och träffar. Alla är med efter egna förutsättningar! Så här ser vårt veckoschema ut just nu:

Måndag: Digitalt livepass Box och balans kl 16.00–17.00 (kontakta oss för att få en länk till passet)

Tisdag: Utepass, Kondition och Styrka utanför Föreningshuset Fontänen kl 14.00-14.45, samling vid Stora Entrén, senast kl. 13.55. Konditions– och styrkeövningar

Onsdag: Trädgårdsföreningen med träffpunkt Tropikhuset kl 11.00–12.30. Promenad, boccia och fysövningar. Fika ingår.

Onsdag: Utepass, Box– och Balanspass utanför Föreningshuset Fontänen kl 14.00-14.45, samling vid Stora Entrén, senast kl. 13.55. Boxning, balans och rörlighet.

Torsdag: Trädgårdsföreningen med träffpunkt Tropikhuset kl 13.30–15.00. Promenad, boccia och fysövningar. Fika ingår.

Fredag: Pulshöjande promenad med start kl 10.00 vid Scandic Linköping City.

Vi tar hänsyn till Corona och är rädda om varandra, därför kommer vi hålla avstånd på minst två meter mellan varandra och stannar hemma om man känner minsta symtom. Begränsat antal till 8 personer vid aktiviteterna.
Om ni har frågor eller vill hänga med, maila till mattias@linkopingsparasport.se eller ring 079-107 97 31.