tillverkad i Canvas
Väg av trall genom tallskog med kort information om Neuropromenaden i Växjö 28 maj 2022

Neuropromenaden

28 maj träffas vi i Växjö för att tillsammans genomföra årets Neuropromenad,

Neuropromenaden 2022

Varför? 

För att samla in pengar till den viktiga forskningen om de olika neurologiska diagnoserna, som t ex Stroke, ALS, polyneuropati och MS, genomför Neuroförbundet insamling mellan den 6 maj och 6 juni. 

Hur?

Du som donerar en slant uppmuntras att röra på sig på det sätt du kan och vill. Kanske du behöver scoter eller rullstol. Kanske vill du springa. Alla sätt är tillåtna men att donera din dagliga promenad till denna insamling är uppskattat!

Du anmäler dig genom att följa länken. Du kan när som helst under denna månad genomföra din valfria promenad och donera en slant.

I Växjö genomför, de som vill, promenaden tillsammans genom att starta på en och samma plats. Vart du väljer att gå därifrån och vilken/vilka du gör det tillsammans med är valfritt, men att starta från en och samma plats vore mysigt!

Var och när?

28 maj klockan 10.00

Växjö simhall

Parkeringsplatser, ev avgiftsbelagd, finns vid simhallen. Cykelparkeringen är gratis. Ställ dig sedan med näsan mot Växjö simhalls entré. Gräsmattan du då har till höger om simhallen är vår träffpunkt. 

https://www.neuropromenaden.se/anmalan

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet