Grön slingerväxt mot trästaket med text Neuropromenad i Ljungby

Neuropromenad i Ljungby

10 maj har du möjlighet att i Ljungby delta i årets Neuropromenad till fördel för forskning inom neurologi.

Neuropromenaden 2022

Ta en skön promenad eller rulla för att ge stöd samt framtidstro till alla nära och kära med neurologiska diagnoser. 

Bild från Ljungby kommun.se

Varför? 

För att samla in pengar till den viktiga forskningen om de olika neurologiska diagnoserna, som t ex Stroke, ALS, polyneuropati och MS, genomför Neuroförbundet insamling mellan den 6 maj och 6 juni. 

Hur?

Du som donerar en slant uppmuntras att röra på sig på det sätt du kan och vill. Kanske du behöver scoter eller rullstol. Kanske vill du springa. Alla sätt är tillåtna men att donera din dagliga promenad till denna insamling är uppskattat! Vi går/rullar u 2km runda. 

Du anmäler dig genom att följa länken. Du kan när som helst under denna månad genomföra din valfria promenad och donera en slant.

I Ljungby genomför, de som vill, promenaden tillsammans genom att starta på en och samma plats. Vart du väljer att gå därifrån och vilken/vilka du gör det tillsammans med är valfritt, men att starta från en och samma plats vore mysigt!

Anmälan Neuropromenaden Kronoberg

Delta och dela, ber vi snällt.

Var och när?

10 maj klockan 17.00

Hälsans stig, Ljungby. Vi samlas i hembygdsparken.

 

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet