Neuropromenaden

Neuropromenaden, som skulle ha ha gått av stapeln i maj, har nu p.g.a. Coronaviruset tvingats flytta till augusti! Alla intäkter under dagen går till forskningen och kan Swishas direkt till 90 100 75. Anmälan sker via www.neuropromenaden.se

Dag:                   lördag 29 augusti

Tid:                    kl. 10.00 - 14.00

Plattor:              Kilenegården, Hammarö (661 43 Hammarö)

Evenemanget har p.g.a. Coronaviruset flyttats till slutet av augusti, då vi gör ett nytt försök! Neuropromenaden startade 2015 som ett initiativ från Neuro Göteborg. Intresset bland Neuros föreningar blev stort och förra året genomfördes nio promenader runt i landet. I år väntas ännu fler föreningar arrangera en promenad.

Syftet med Neuropromenaden är att samla i pengar till forskning och medvetandegöra att en halv miljon svenskar lever med en neurologisk diagnos. Det är ett enkelt och trevligt arrangemang där deltagarna uppmanas att gå, rulla eller springa cirka två kilometer och ge en rekommenderad gåva på 100 kr/vuxen person till forskning om neurologi.

Anmälan sker via  www.neuropromenaden.se . Sidan är under konstruktion och öppnar för anmälan inom och inte alltför avlägsen framtid. Det går också bra att anmäla sig direkt på plats och betala med Swish.

Alla intäkter under dagen går till forskningen och kan Swishas direkt till 90 100 75.